علی عزلتی مقدم
علی عزلتی مقدم

علی عزلتی مقدم

آماده سازی

آماده سازی مواد غذایی در آشپزخانه و رستوران
آماده سازی
آماده سازی مواد اولیه
یکی از اصلی ترین بخش های تولید غذا می باشد. اشتباه و سهل انگاری در این بخش یعنی ضرر ضایعات و اثر منفی درقدم های بعدی پخت وپز دقت، سرعت و دانستن فنون آماده سازی از الزامات این بخش می باشد.
 
ادامه مطلب ...

بررسی اثر ضد باکتریایی سیرخام بر هلیکو باکترپیلوری در شرایط آزمایشگاهی

الف : عنوان پایان نامه :

فارسی

 

ب : نوع کار تحقیقاتی : بنیادیکاربردی

 

ت : پرسش اصلی تحقیق ) مساله تحقیق ( :

پیش بینی می شود سیر در ریشه کنی هلیکوباکتر و کاهش مقاومت به درمان چند دارویی تاثیر گذار است البته سیربه تنهایی اثر گذار نیست ولیدر صورتی که همراه سایر داروها مصرف شود اثر آن ها را افزایش می دهد.

 

بیان مساله ) تشریح ابعاد، حدود مساله، معرفی دقیق مساله (

   ادامه مطلب ...

وکیوم مواد غذایی

وکیوم مواد غذایی

وکیوم مواد غذایی با استفاده از تکنولوژی وکیوم تحت خلأ (MAP )

تکنولوژی جدید بسته بندی مواد غذایی، با نام (MAP) یا بسته بندی وکیوم تحت خلا که مخفف (Modified atmosphere) که معنی تحت الفظی آن اتمسفر اصلاح شده می شود،

  ادامه مطلب ...