ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
الف : عنوان پایان نامه :
فارسی
ب : نوع کار تحقیقاتی : بنیادی–کاربردی
ت : پرسش اصلی تحقیق ) مساله تحقیق ( :
پیش بینی می شود سیر در ریشه کنی هلیکوباکتر و کاهش مقاومت به درمان چند دارویی تاثیر گذار است البته سیربه تنهایی اثر گذار نیست ولیدر صورتی که همراه سایر داروها مصرف شود اثر آن ها را افزایش می دهد.
بیان مساله ) تشریح ابعاد، حدود مساله، معرفی دقیق مساله (
وکیوم مواد غذایی
وکیوم مواد غذایی با استفاده از – تکنولوژی وکیوم تحت خلأ (MAP )
تکنولوژی جدید بسته بندی مواد غذایی، با نام (MAP) یا بسته بندی وکیوم تحت خلا که مخفف (Modified atmosphere) که معنی تحت الفظی آن اتمسفر اصلاح شده می شود،